wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna » Opinie o sklepie

Opinie o sklepie

100% Klientów poleca nasz sklep
5,0 Średnia ocena, Ilość opinii 11
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewa Sitarska
  • Data napisania recenzji: 14-08-2022
Bardzo bym prosiła o to, żeby w sklepie internetowym znalazły się wszystkie ubrania, które są w showroomie. Ta niezwykła kolekcja powinna być bardziej dostępna, żeby cieszyć więcej osób. Jakość tych artystycznych ubrań jest nieziemsko dobra. Jestem zachwycona ubraniami tej marki i dlatego jak tylko przejeżdżam przez Radom staram się wpaść do P. Sylwii, żeby zobaczyć, przymierzyć i nabyć prawdziwe perełki wśród ubrań. Polecam bardzo. Warto odwiedzić to miejsce.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewa Sitarska
  • Data napisania recenzji: 14-08-2022
Bomba sklep i super showroom ! Oryginalne rzeczy i galeria obrazów w środku autorstwa projektantki. Polecam zajrzeć do tego interesującego miejsca. Znajdziecie tam mnóstwo przepięknych ubrań i nocną bieliznę.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Kinga P.
  • Data napisania recenzji: 12-08-2022
Zamówiony płaszcz jest piękny, świetnie uszyty i wygląda super. Bluzka z cekinami i wąskie spodnie to bajeczny zestaw. Super kontakt z P. Sylwią. Cierpliwie wysłuchała mnie i doradziła. Bardzo dziękuję za niesamowite ubrania. Do tego szybka wysyłka. Bajka. Serdecznie polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Aneta
  • Data napisania recenzji: 31-07-2022
Płaszczyk khaki to PETARDA wśród płaszczy. To rzecz totalnie inna od tego co oferują sklepy. Jestem pod ogromnym wrażeniem pomysłów tej projektantki. Cudowne dodatki. Polecam! Bardzo szybka wysyłka.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Monika P
  • Data napisania recenzji: 12-07-2022
Przepiękne kimono. Wygląda jeszcze lepiej w rzeczywistości. To moja kolejna rzecz Sjofne. Na pewno wrócę tu niebawem. Bardzo szybka wysyłka. Dziękuję. POLECAM !!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ola
  • Data napisania recenzji: 06-05-2022
PIĘKNE UBRANIA. Z OGROMNĄ PRZYJEMNOŚCIĄ ZAKUPIŁAM KOLEJNĄ RZECZ. POLECAM :-)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sylwia W
  • Data napisania recenzji: 24-03-2022
Polecam w 100% firme SJOFNE ❤ Odzież wykonana pod każdego klienta perfekt. Posiadam wiele rzeczy z tej firmy i nigdy bym nie zamieniła na inną. Jakość ,projekty SZTOS ❤
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Izabela Bąk
  • Data napisania recenzji: 23-03-2022
Jestem zachwycona płaszczem jest niesamowity, szczególnie, że dopasowany został do mojego wzrostu. Zamówienie zrealizowane zostało ekspresowo. Dziękuję i na pewno wrócę po kolejne rzeczy. Polecam ;-)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marzena
  • Data napisania recenzji: 05-12-2021
Bardzo oryginalne, dobrze uszyte z dopracowaniem każdego szczegółu, a najważniejsze, że Właścicielki prowadzą obsługę na bardzo wysokim poziomie. Bardzo dobry kontakt z Panią Sylwią. Poprawki na miarę wykonane szybko i sprawnie na czas. pozdrawiam Marzena T
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Justyna
  • Data napisania recenzji: 02-11-2021
Ubrania tej firmy są wyjątkowe, a co najważniejsze wykonane perfekcyjnie !
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Maryla S
  • Data napisania recenzji: 25-11-2020
Bluza jest niesamowita, wygodna - o takiej marzyłam !!! Dziękuję
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

Newsletter

Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach.  

Oprogramowanie sklepu shopGold.pl
Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu